DiverGen IT Services and Security, SugarCRM, CRM, zenprise

Ügyfeleink véleménye
A legtöbb CRM rendszer ma SaaS-ként (Software as a Service), azaz szolgáltatásként működik, ez azt jelenti, hogy egy böngészőn keresztül elérhető, központilag üzemeltetett szoftver. Nincs telepítgetés, nincs adatvesztés – ahol internet van, ott a CRM is elérhető. A SugarCRM egy nyílt forráskódú megoldás, és élen jár az online technológiák között, ezért is rendelkezik a SugarCRM több száz kapcsolódási lehetőséggel más rendszerekhez. (Letölthető kiegészítők: SugarExchange.com) Alábbiakban korábbi bevezetéseinkről olvashat.
 
Forex Suisse Kft.
„A SugarCRM olyannyira logikus és egyszerűen használható, hogy a legelső bemutató végére gyakorlatilag megtanultuk a kezelését. A DiverGen rövid idő alatt minden igényünket figyelembe véve testre szabta a rendszert. Kifogástalanul működik. Használjuk!”
Karai Péter
ügyvezető
 
Eventure Production Kft.
„Nem értettem, miért van szüksége egy 5 fős cégnek CRM-re. A Community Edition-t kezdtük használni, és megdupláztuk az értékesítési volument. Ma azt nem értem, hogyan tudtunk dolgozni a Sugar nélkül.”
Kosztyu Marianna
tulajdonos
 
WinOnline Kft.
„A hirdetési piacon egy ügylet különösen sok ügyfél-kommunikációval jár. A SugarCRM bevezetés óta nem felejtünk el semmit, ügyfeleink pedig hálásak ezért."
Bagyinszki Gábor
ügyvezető
 
CRM, SugarCRM, zenprise, társadalmi szerepvállalásCRM, SugarCRM, zenprise, letölthető dokumentumok