DiverGen IT Services and Security, SugarCRM, CRM, zenprise

SugarCRM: A Télapó hivatalos CRM rendszere
Meglátogattuk a Flór Ferenc kórház kis betegeit
A "Télapó hivatalos CRM rendszere"nyereményjátékunk győztese a Pest Megyei Flór Ferenc Kórház lett. December 6-án délelőtt Télapóval és egy krampuszával eltöltöttünk egy vidám órát a kórházban. A gyerekek láthatóan nagyon örültek a váratlan látogatónak, és ki-ki habitusa szerint énekelt, vagy verset mondott az ajándékcsomagért. :)
Bővebben...
 
Facebook játékunk nyertese
Bordás Kriszta
Pályázata:
"Kedves Télapó! Szeretném, ha gondolnál a beteg gyerekekre és a Te napodon meglátogatnád a Floór Ferenc Kórház gyermekosztályán fekvő pici és nagyobbacska gyerekeket, hogy jelenléteddel segítsd a gyógyulásukat! Remélem a jószívűség és az emberség győz!!!!! Ha mégsem sikerül, legalább az esély megvolt, hogy örömöt szerezzünk nekik. Minden jót és várom az eredményhirdetést!!! Addig is szorítok!!!"
Gratulálunk! Hamarosan felvesszük vele a kapcsolatot.
 
Ha ezt megkapom, ígérem soha többé...
Ó azok az ígéretek. A kívánságoknál, már csak az ígéretekből van több. „Kérlek, hadd legyen még egy esélyem!", "Csak még most az egyszer, bocsánat!",  "Ígérem, soha többé nem leszek rossz!” Ki ne hallotta volna ezeket a szavakat csemetéjétől? Képzeljük el, hogy a Télapó hány ígéretet kap évente.
Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>
CRM, SugarCRM, zenprise, társadalmi szerepvállalásCRM, SugarCRM, zenprise, letölthető dokumentumok