DiverGen IT Services and Security, SugarCRM, CRM, zenprise

Kalkulátoraink

Költségcsökkentés outsourcinggal
Informatikai rendszerek költséghatékony üzemeltetése, magas rendelkezésre állással.
A DiverGen Kft. széleskörű tapasztalatokkal rendelkezik a vállalkozások működését jelentős mértékben megkönnyítő outsourcing üzleti modell alkalmazásában. Partnerünknek kizárólag saját főprofiljával, a "core business"-szel kell foglalkoznia, míg a kiszolgáló tevékenységekért a nyújtott teljesítménnyel arányos ellenszolgáltatás szerint számol el, így állandó költségeit - azonos szolgáltatási szintek mellett - csökkentheti a felesleges kapacitások felszámolása révén.
Coase-törvény: egy hatékonyan működő cég addig bővíti tevékenységi körét, amíg egy újabb tranzakció cégen belüli megszervezésének költsége egyenlővé nem válik ugyanazon tranzakció szabad piacra történő kivit elének költségével.
A DiverGen Kft. a hatékonyság-növelés révén ugyanazt a szolgáltatási szintet kisebb ráfordítással biztosítja és a fennmaradó összegen szolgáltató és ügyfele osztoznak. Más szóval a szolgáltatás olcsóbb és jobb minőségű lesz. Az outsourcing technológiai fejlesztések révén pedig tovább csökkentheti a költségeket: a legújabb technológiák általában csak súlyos költségekkel megvalósítható beruházások révén érhetők el, de egy izolált profillal rendelkező kiszervező vállalkozás e technológiákhoz is korábban és hatékonyabban fér hozzá, így Ügyfelei részére biztosíthatja e technológiák elérhetőségét.
 
Általános felelősségbiztosítás
Ügyfeleink biztosítéka, a Mi nyugalmunk.
Felelősségiztosításunk alapján ügyfeleinknek - káreseményenként 5.000.000.- Ft értékig - megtérítjük azokat az okozott dologi károkat, amelyeket biztosítási szerződésünkben meghatározott minőségünkben (Informatikai szolgáltató) okozunk, és a magyar magánjog szabályai szerint kártérítési felelősséggel tartozunk érte, továbbá a káresemény összegszerűségének megállapítására - a biztosító előzetes jóváhagyásával - felkért szakértő költségét.
 
CRM, SugarCRM, zenprise, társadalmi szerepvállalásCRM, SugarCRM, zenprise, letölthető dokumentumok