DiverGen IT Services and Security, SugarCRM, CRM, zenprise

SugarCRM Professional - Enterprise Edition
A világ egyik vezető CRM megoldása - immár magyarul is
A SugarCRM szoftver-család „valódi” képviselői: Nyílt forráskódú, minden platformhoz kapcsolódni képes megoldások, melyek közül a SugarCRM Professional jellemzően a kis- és középvállalati, a SugarCRM Enterprise pedig kifejezetten a nagyvállalati igények kiszolgálására jött létre. Mindkét verzió nagyságrendekkel több funkciót vonultat fel, mint a Közösségi változat, a kettő között azonban már inkább ügymenet-támogatási különbségek vannak. Mindkét változat tartalmazza a Microsoft Office programcsomaghoz kapcsolható interfészt, mely a levelezés és naptárkezelés, a riportolás és a dokumentum-kezelés területén integrálja a SugarCRM felhőalapú szolgáltatásait a Microsoft népszerű irodai programcsomagjának kliens oldali alkalmazásaival. Mind a Professional, mind az Enterprise verzió a Közösségi változatnál teljesebb biztonsági és adminisztrátori funkciókat tartalmaz, valamint mindkettő tartalmazza az ügymenet automatizálására képes úgynevezett Workflow modult is, mellyel ERP-rendszereket közelítő funkcionalitást nyújt a SugarCRM mellett döntő Ügyfeleink részére.
Professional, vagy Enterprise?
A két támogatott változat közötti fő különbség az offline működés támogatása, mely csak az Enterprise verzióban található meg, illetve az Ügyfél-portál automatikus lead-kezelési funkció, mely a jelentős on-line jelenléttel vagy döntően on-line értékesítési modellel rendelkező vállalatok részére nyújt az értékesítést automatizálni képes funkciókat (Sales Force Automation, SFA).
Mindkét változatra igaz, hogy egyszerű használhatóságuk, logikus felépítésük, szerethető felhasználói felületük és kedvező árfekvésük, valamint a hozzájuk biztosított minőségi szolgáltatások és támogatási háttér miatt lehet ma a SugarCRM a világ első hét CRM szállítójának egyike.
Az Ön cégének leginkább megfelelő SugarCRM verzió kiválasztásához kattintson ide (angol nyelvű felület).
 
CRM, SugarCRM, zenprise
Az értékesítés új eszköze a CRM
Mi a CRM és hogyan képes az értékesítés hatékonyságának javítására? Információk az alapoktól a csúcsokig.
10 perc alatt átfogó képet kaphat az ügyfélközpontú értékesítésről.
Információk a világ egyik vezető CRM megoldásáról.
 
CRM, SugarCRM, zenprise, társadalmi szerepvállalásCRM, SugarCRM, zenprise, letölthető dokumentumok