DiverGen IT Services and Security, SugarCRM, CRM, zenprise

Kalkulátoraink

SugarCRM Community Edition
Belépő a CRM világba - kockázatok nélkül
A SugarCRM Community Edition egy ingyenesen letölthető, korlátozott funkcionalitású változata a SugarCRM-nek, mely a CRM rendszerek használatának, logikájának elsajátítására kiválóan alkalmas, sőt, teljes értékű CRM megoldás lehet mikrovállalkozások részére 5 felhasználót meg nem haladó szervezet esetén. A Community (Közösségi változat) előnye, hogy nincs éves licenszdíj, csak a rendszer üzemeltetésért és a bevezetéssel kapcsolatos szolgáltatásokért kell fizetni. Hátránya, hogy – bár újabb és újabb kiadásai rendszeresen megjelennek – a gyártó cég, a SugarCRM Inc. nem támogatja ezt a verziót, azaz nem vállal felelősséget azért, hogy a rendszerben milyen hibák maradnak.
A Community Edition létjogosultsága
A DiverGen Kft. számos költség-érzékeny mikrovállalkozás részére üzemleteti a SugarCRM Közösségi változatát, mivel ezek a vállalkozások sokszor nem lennének képesek megfizetni a támogatott verziók (Professional és Enterprise) licenszdíjait, azonban felismerték a CRM rendszer szükségességét és az általa biztosított versenyelőnyöket, vagy éppen csak rendelkeznek egyfajta innovatív szemlélethez társult kísérletező kedvvel. Tapasztalataink szerint e vállalkozások növekedésükkel párhuzamosan általában a SugarCRM Professional verziójára váltanak, amikor a kiterjesztett funkcionalitást működési modelljük már megköveteli – megőrizve ezzel a SugarCRM felülethez már hozzászokott felhasználók kezelési tapasztalatát, az ügyfél-adatbázis struktúráját és a vállalkozásban bevezetett üzleti logikát is.
Amennyiben a cél a CRM rendszerek megismerése, az ügyfélközpontú értékesítési modell beépítése a vállalati kultúrába, vagy a partner-adatbázis egységesítése, úgy a DiverGen mérnökei készséggel állnak Ügyfeleink rendelkezésére egy költséghatékonyan bevezethető, tehát kockázatmentes, ugyanakkor teljes értékű CRM megoldással, melyről az igények bővülése esetén egyetlen mozdulattal lehetséges a támogatott verziókra történő továbblépés.
 
CRM, SugarCRM, zenprise
Az értékesítés új eszköze a CRM
Mi a CRM és hogyan képes az értékesítés hatékonyságának javítására? Információk az alapoktól a csúcsokig.
10 perc alatt átfogó képet kaphat az ügyfélközpontú értékesítésről.
Információk a világ egyik vezető CRM megoldásáról.
 
CRM, SugarCRM, zenprise, társadalmi szerepvállalásCRM, SugarCRM, zenprise, letölthető dokumentumok