DiverGen IT Services and Security, SugarCRM, CRM, zenprise

SugarCRM tipp: Mire valók a Tracker URL-ek?
crm, sugarcrm, email campaign, tracker urlA SugarCRM egyik erőssége a hírlevélküldésre nagyszerűen használható kampány modul. A SugarCRM-ből küldött hírlevelek a kiküldés után nagyon sok információt szolgáltatnak a kampányról. Megnézhetjük, hogy hányan nézték meg a hírlevelünket, illetve mennyi ment rossz email címre és pattant vissza.
Természetesen követni tudjuk, hogy a felhasznált címlistánkon szereplők közül hányan döntöttek úgy, hogy lemondják hírlevelünket. Ha még hatékonyabbá és informatívabbá szeretnénk tenni a kampányunkat, akkor alkalmazzunk Tracker URL-eket a hírlevélben.
A Tracker URL-ek lényege, hogy a statisztikánkban nem csak azt tudjuk megnézni, hogy kik és hányszor nyitották meg az általunk küldött hírlevelet, hanem azt is, hogy a hírlevélben elhelyezett linkekre melyik email címek tulajdonosai kattintottak. Így pontos információnk lesz arról, hogy mely címek és linkek voltak érdekesek vagy melyek tették kíváncsivá ügyfeleinket annyira, hogy a hírlevélben kattintva tovább jöjjenek weboldalunkra.
crm, sugarcrm
A SugarCRM kampány "Állapot megtekintése" felületen a kampány teljes ideje alatt figyelemmel kísérhetjük, miként alakul hírlevelünk állapota és azt is, hogy kik, mikor és hányszor kattintanak át weboldalunkra. A Tracker URL-eket a kampány létrehozásakor az email sablon felületen tudjuk létrehozni és beilleszteni hírlevelünkbe. A linkek beillesztése nem igényel átfogó informatikai ismereteket, sokkal inkább hasonlítható a szövegszerkesztéshez.
 
CRM, SugarCRM, zenprise, társadalmi szerepvállalásCRM, SugarCRM, zenprise, letölthető dokumentumok