DiverGen IT Services and Security, SugarCRM, CRM, zenprise

SugarCRM tipp: Workflow - automatizmusok beállítása
crm, sugarcrm, workflowA CRM rendszerek egyik legfontosabb feladata, hogy támogassa és segítse a felhasználók munkáját, akár úgy is, hogy a munka egy részét elvégzi helyettük. A rendszeresen elvégzendő - és emiatt esetleg unalmas - feladatokat, a SugarCRM képes workflow-k (munkafolyamatok) segítségével automatizálni. Nagy könnyebbséget és biztonságot jelent, hogy a CRM képes értesíteni a felhasználót egy-egy az üzleti folyamatokban bekövetkezett változásról, így segítve a gördülékenyebb üzletmenetet, esetleg megelőzve néhány elfelejtett számlázást.
A SugarCRM-ben új workflow-t az "Adminisztrátor" menü "Munkafolyamat kezelés" menüpontjában lehet létrehozni.
crm, sugarcrm, workflow
A munkafolyamatok létrehozásakor kiválaszthatjuk, hogy mely CRM modulhoz van szükségünk rá, illetve, hogy a rekord mentésekor, vagy bizonyos idő eltelte után fusson le. Így nem csak egy adott bejegyzés létrejöttekor tudunk workflow-t használni (pl.: weboldalról érkezett ajánlatkérés esetén feladat létrehozása a megfelelő kollégának), hanem akár eszkalációkat kezelve ellenőrizhetjük egy adott időben létrejött bejegyzés állapot változását is (pl.: az előzőekben létrehozott feladat esetében ellenőrizhetjük, hogy változott-e a státusza, és ha nem, akkor figyelmeztethetjük munkatársunkat, vagy a közvetlen vezetőjét, hogy elmaradt feladat van a rendszerben).
Az alábbi videón a SugarUniversity anyagából nézhet meg néhány hasznos trükköt, amelyeket a munkafolyamatok beállításakor alkalmazhat a SugarCRM-ben:
 
CRM, SugarCRM, zenprise, társadalmi szerepvállalásCRM, SugarCRM, zenprise, letölthető dokumentumok