DiverGen IT Services and Security, SugarCRM, CRM, zenprise

Spamszűrő megoldás
Napjainkban minden elektronikus levelezést használó számára, ismert kellemetlenség a kéretlen levél, ismertebb nevén a SPAM.
Egyszerűen fogalmazva a SPAM olyan tömegesen küldött elektronikus üzenet (e-mail), amelyet a fogadó fél nem kért és nem akart.
SPAM: Az angol szó eredete egy angol konzervként forgalmazott hústermék (Spiced Pork And Ham), mely egy angol komikus filmjelenet (Monty Python's Flying Circus egyik epizódja) alapján lett a "ránkerőltetett valami" jelölője.
(Forrás: Wikipedia)
Ha Ön nem próbálja meg valamilyen módon csökkenteni ezek számát, akkor nap, mint nap rengeteg idő veszik kárba azzal, hogy a tengernyi nagyszerű ajánlat közül - amelyek a postafiókját elborítják - kiválogatja azokat a leveleket, amelyekre valóban szüksége van.
A DiverGen Kft. által kínált spamszűrő megoldás a levelező szerver előtt kapcsolódik be a rendszerbe, és mintegy előretolt helyőrségként a beérkező e-maileket átvizsgálva meghatározza, hogy melyik levél SPAM, és melyik valódi üzenet.
Failover (Hibatűrő átterhelés): Egy hasonló rendszer automatikusan átveszi a meghibásodott összetevő funkcióját.
A SPAM-eket besorolásuktól függően törölheti, illetve megjelölés után továbbíthatja ügyfelünk levelező szerverére a valódi e-mailekkel együtt. Így nem terheli partnereink internet-elérését, és informatikai infrastruktúráját. Rendszerünk méretezhetőségének köszönhetően nagy mennyiségű levélforgalmat képes feldolgozni,
Load balance (Terheléselosztás): A terhelés elosztása több számítógép között a teljesítmény és a hatékonyság növelése érdekében.
és teszi mindezt hibatűrő (failover) illetve terhelés elosztó (load balance) technológiák segítségével, magas rendelkezésre állással (HA - high avaliability).

FAQ

Megoldásunkkal kapcsolatban leggyakrabban feltett kérdések (FAQ)
 
CRM, SugarCRM, zenprise, társadalmi szerepvállalásCRM, SugarCRM, zenprise, letölthető dokumentumok