DiverGen IT Services and Security, SugarCRM, CRM, zenprise

Impresszum
Szerverüzemeltetés és honlapfejlesztés:
DiverGen Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Székhely: 1013 Budapest, Pauler u. 11.
Cégjegyzékszám: 01-09-698569
Adószám: 12687981-2-41
Elérhetőség:
Levélcím: 1013 Budapest, Pauler u. 11.
Telefax: +36 (1) 202 3594
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Internet: www.divergen.com
A DiverGen Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:
A DiverGen Kft. weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a DiverGen Kft. jogosult.
A DiverGen IT. Services & Security logó a DiverGen Kft. kereskedelmi védjegye.
A DiverGen Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A DiverGen Kft. azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.
A DiverGen Kft. weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon a DiverGen Kft. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - a DiverGen Kft. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.
A DiverGen Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. A DiverGen Kft. nem garantálja, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a DiverGen Kft. kifejezetten kizárja.
A DiverGen Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a DiverGen Kft. weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.
Az oldalon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a DiverGen Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé. Az oldalon megadott információk elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy az adatokat a DiverGen Kft. CRM rendszerében tárolja, és feldolgozza. Ezzel kapcsolatban bővebben adatkezelési szabályzatunkból tájékozódhat.
 
CRM, SugarCRM, zenprise, társadalmi szerepvállalásCRM, SugarCRM, zenprise, letölthető dokumentumok