DiverGen IT Services and Security, SugarCRM, CRM, zenprise

Ha ezt megkapom, ígérem soha többé...
Ó azok az ígéretek. A kívánságoknál, már csak az ígéretekből van több. „Kérlek, hadd legyen még egy esélyem!", "Csak még most az egyszer, bocsánat!",  "Ígérem, soha többé nem leszek rossz!” Ki ne hallotta volna ezeket a szavakat csemetéjétől? Képzeljük el, hogy a Télapó hány ígéretet kap évente.
Télapó az ígéretek nagy ismerője
"A Télapótól kértem egy versenyautós garázst, és elhozta. Az idén is jó leszek, mert most kémfelszerelést szeretnék." (Zoli, 6 éves)
Nincs a világon senki, aki több ígéretet kap, mint Ő. Ha ezek teljesülnek, akkor az kötelezettséget jelent a Télapónak. Nagyon komolyan nyilván kell tartani, mert egyetlen betartott ígéret sem maradhat honorálatlanul, ahogy a virgács sem maradhat ki egyetlen olyan csizmából sem, ahol csak üres szavak maradtak az ígéretek.
Télapónak a SugarCRM segít ebben is. Minden ügyfélnél egyenként látja a ígéretekkel kapcsolatos követeléseket és a tartozásokat. Mindig pontosan tudja, hogy az ügyfél mennyire megbízható. A CRM használatával nem veszít információt, nem kell kizárólag az emlékezetére hagyatkoznia, mindig megalapozott döntést tud hozni, mert rendelkezik az összes szükséges adattal és háttérinformációval.
Egy vezető legnagyobb feladata és felelőssége a döntéshozatal, ez a kulcsa a vállalkozás sikerének. Ha biztos kézzel hoz jó döntéseket, kivívja munkatársai, ügyfelei bizalmát és a versenytársai tiszteletét. Ehhez megbízható információkra van szüksége, amit a SugarCRM gyorsan és hatékonyan képes biztosítani.
Biztos abban, hogy mindig jól dönt?
Szüksége lenne egy tévedhetetlen segítségre? Próbálja ki a Télapó hivatalos CRM rendszerét: a SugarCRM-et! Naprakész információkat láthat ügyfelei és kollégái egyeztetéseiről, kérésekről és ígéretekről. Munkafolyamatokat állíthat be, amelyek figyelmeztetik munkatársait a határidőkre, vagy Ön kaphat emailt, ha egy feladattal nem foglalkozik senki (eszkaláció kezelés).
 
CRM, SugarCRM, zenprise, társadalmi szerepvállalásCRM, SugarCRM, zenprise, letölthető dokumentumok