DiverGen IT Services and Security, SugarCRM, CRM, zenprise

CRM haladóknak
Miért jó az ügyfélközpontú értékesítés?
Mert az Ügyfelek ezt várják el. Ezzel lehet célba érni. Hiába jobb egy vállalat terméke, ha ügyfélként nagyobb megbecsülést és személyre szabottabb szolgáltatásokat kapnak a konkurenciától, akkor átpártolnak. Az új, Ügyfélközpontú értékesítés specializált eszköze a CRM, ami, ha sikeresen lett bevezetve egy Vállalathoz, akkor csodaszernek tűnik, pedig a fentebb elmondottak alapján csak egy jól körülhatárolható, új és hatékonyabb értékesítési módszert támogató szoftver.
CRM, SugarCRM, ügyfélközpontú értékesítés, nyitott CRM
CRM, SugarCRM, ügyfélközpontú értékesítés, CRM képernyő
Létezik ügyfélközpontú értékesítés CRM nélkül?
A válasz határozott nem! Az ügyfélközpontúság lényege pontosan az, hogy a vállalat reagál ügyfelei MINDEN kommunikációs megnyilvánulására. Nem a termékét próbálja eladni, akinek csak lehet, hanem megkeresi azokat, akik az Ő terméke révén elégíthetik ki szükségletüket. Ezeket az információkat összegyűjteni, menedzselni és elemezni képtelenség más módon, mint egy erre a célra fejlesztett eszközzel – azaz CRM-mel.
Miért lényeges, hogy egy CRM egyszerű legyen?
Több okból is: először is az egyszerűbb rendszert egyszerűbb – tehát olcsóbb – bevezetni. Az egyszerűbb rendszert szívesebben használják a munkatársak, mert sikerélményük van a használatával kapcsolatban: ugyanannyi munkával sikeresebbek és hatékonyabbak. A bonyolult CRM-ek esetében gyakori a belső ellenállás, éppen azért, mert felesleges adminisztrációnak élik meg a kollégák a CRM használatát.
CRM, SugarCRM, ügyfélközpontú értékesítés, értékesítő CRM
 
CRM, SugarCRM, zenprise, társadalmi szerepvállalásCRM, SugarCRM, zenprise, letölthető dokumentumok