DiverGen IT Services and Security, SugarCRM, CRM, zenprise

DiverGen Services Kft. céginformáció
Minden vállalatnál megteremthetők a költséghatékonyan és biztonságosan működő informatikai megoldások.
DiverGen, CRM, SugarCRM, zenprise
A DiverGen Services Kft. 2001 szeptemberében alakult és kezdte meg tevékenységét Microsoft, Novell, illetve Linux alapú hálózatok tervezése, telepítése és outsourcing üzemeltetése terén. Az évek során a kisebb vállalkozásoktól egészen a nemzetközi vállalatokig számos ügyfelünknek nyújtottunk és nyújtunk jelenleg is üzemeltetési, illetve tanácsadási szolgáltatásokat. 2005-re a DiverGen Services Kft. országos lefedettséget ért el és - hazai partnereink mellett - számos nemzetközi vállalat hazai leányának üzemeltettük informatikai infrastruktúráját.
Az üzemeltetést fő profilként megtartva, 2006 eleje óta IT biztonsági és üzemeltetés-hatékonysági auditok
Coase-törvény: egy hatékonyan működő cég addig bővíti tevékenységi körét, amíg egy újabb tranzakció cégen belüli megszervezésének költsége egyenlővé nem válik ugyanazon tranzakció szabad piacra történő kivitelének költségével.
készítésében valamint az üzemeltetett infrastruktúrához kapcsolódó projekt-menedzsment és helpdesk szolgáltatások biztosítása területén is számos referenciát szereztünk. Jelenleg is több mint 2000 munkaállomás és közel 100 szerver hibamentes működésére figyelünk. A DiverGen Services Kft. által felvállalt küldetés nem egyszerűen informatikai szolgáltatások outsourcing támogatása, elkötelezettek vagyunk Partnereink valamennyi üzleti folyamatának támogatása mellett. Az informatikát a DiverGen Services Kft. rendszermérnökei, projektmenedzserei, biztonsági szakértői egyaránt olyan eszköznek tekintik, amivel az üzleti folyamatok hatékonyabban, olcsóbban és sikeresebben szervezhetővé válnak.

2010-től a Divergen Services Kft. a SugarCRM magyarországi partnereként már nem csak abban tudja partnereit támogatni, hogy informatikai költségeit alacsonyan tartja, hanem hatékony megoldást nyújt arra is, hogy miként tudják az ügyfélközpontú értékesítés segítségével bevételeiket növelni, ügyfeleik számát gyarapítani és a meglévőket megtartani.
 
Általános felelősségbiztosítás
Ügyfeleink biztosítéka, a Mi nyugalmunk.
Felelősségiztosításunk alapján ügyfeleinknek - káreseményenként 5.000.000.- Ft értékig - megtérítjük azokat az okozott dologi károkat, amelyeket biztosítási szerződésünkben meghatározott minőségünkben (Informatikai szolgáltató) okozunk, és a magyar magánjog szabályai szerint kártérítési felelősséggel tartozunk érte, továbbá a káresemény összegszerűségének megállapítására - a biztosító előzetes jóváhagyásával - felkért szakértő költségét.
 
CRM, SugarCRM, zenprise, társadalmi szerepvállalásCRM, SugarCRM, zenprise, letölthető dokumentumok